Disclaimer

Disclaimer Zorgwisselpunt.

Ondanks dat Zorgwisselpunt haar uiterste best doet onvolkomenheden op haar website te voorkomen, kan zij niet instaan voor eventuele onvolledigheden, onduidelijkheden of fouten. Zorgwisselpunt aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. Bovendien kan Zorgwisselpunt niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van teksten of vanwege activiteiten en de gevolgen daarvan die via deze site tot stand komen/ zijn gekomen.

Zorgwisselpunt of haar toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen verbonden met verdere verspreiding van onze informatie via internet, of voor technische storingen.

Als je onvolledigheden en/of fouten op de site tegenkomt verzoeken wij je deze aan ons te melden via het algemene e-mailadres welkom@zorgwisselpunt.nl.

Alle in de informatie gebruikte namen, onderlinge relaties en gebeurtenissen vermeld op deze website zijn fictief. Gelijkenis met bestaande personen, relaties en situaties berust op louter toeval. Mocht je desondanks bij de gebruikte voorbeelden minder prettige gevoelens ervaren, aarzel dan niet ons hierover te contacten via welkom@zorgwisselpunt.nl. Wij zullen ons best doen samen naar een oplossing te zoeken.

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt voor zowel teksten, beeldmateriaal als logo's. Als je de informatie van deze site graag wilt gebruiken voor eigen doeleinden, is hiervoor vooraf schriftelijk toestemming van Zorgwisselpunt vereist. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via welkom@zorgwisselpunt.nl.